Gietvloer-vloeren.nl

home > vloeren > gietvloeren prijzen

Gietvloeren prijzen

Prijzen van gietvloeren variëren, afhankelijk van het vloeroppervlakte en de kwaliteit van de grondstoffen. De gietvloeren prijzen zijn voor een leek erg moeilijk te vergelijken in deze over het algemeen niet transparante branche. Prijzen van gietvloeren worden o.a. bepaald door de puurheid van de materialen, de verschillende laagdiktes waaruit de vloer is opgebouwd, de slijtvastheid van de topcoatings en de kwaliteit van het applicatie team.

 

Bij het vergelijken van gietvloeren prijzen is het goed te realiseren dat de meeste gietvloeren bedrijven acteren in de industriële markt en slecht enkele op het hogere segment. In de esthetische gietvloeren branche van woning, winkel en kantoor zijn de (afwerk) eisen veel hoger dan in de industriële markt.

Wij zijn een van de eerste gespecialiseerde bedrijven in de esthetische gietvloeren branche en werken met hoogwaardige materialen en gekwalificeerd personeel.

 

Het kopen van een gietvloer is al met al een behoorlijke investering. Laat u daarvoor goed informeren bij uw gietvloeren leverancier.

 

Prijzen gietvloeren

Wij zijn een open en transparante organisatie en leveren hoogwaardige esthetische gietvloeren tegen scherpe prijzen. Voor een aantal gietvloeren uit ons assortiment is het echter niet mogelijk u een directe prijs te geven via onze website. Deze vloeren bevatten unieke eigenschappen waarvoor eerst in kaart moet worden gebracht wat uw wensen zijn. U kunt hierbij denken aan onze custom made gietvloeren waarbij uw vloer een op maat gemaakt kunstwerk bevat of onze Stones Design gietvloer die ook op wanden kan worden toegepast.

 

Voor een groot deel van de gietvloeren uit ons assortiment zijn de prijzen via de hieronder getoonde button echter wel direct beschikbaar.

 

 

Meer informatie over onze gietvloer prijzen?

Wij beantwoorden graag elke vraag omtrent de prijzen van onze gietvloeren. Schroom dan ook niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Bel ons voor meer informatie over de betonvloer als ondergrond voor onze gietvloer beton.0314 - 39 18 14. Onze medewerkers staan u graag te woord voor al uw vragen.

Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Een warme gietvloer met de natuurlijke uitstraling van beton. Een betonvloer uitstraling door de vloer in twee kleuren te gieten. Een betonvloer uitstraling met onze gietvloer beton. De gietvloer beton met de tekening van een betonvloer toegepast in een badkamer. Een betonvloer uitstraling door de vloer in twee kleuren te gieten. Een betonvloer uitstraling met onze gietvloer beton.

"Ik krijg geweldige reacties over mijn gietvloer."

Ik krijg geweldige reacties over mijn gietvloer. Ik stuur mijn vrienden en Kennissen voor een gietvloer naar Smit vloersystemen. Zij geven eerlijke en goede informatie over gietvloeren en leggen alle mogelijkheden duidelijk uit.

Bakker Verzekeringen en Hypotheken

"De persoonlijke aandacht was top!"

De Smit vloer bevalt uitstekend. Het advies dat we kregen in de showroom over de gietvloer was prima! Het vriendelijke personeel, lekkere kopje koffie , en de persoonlijke aandacht was top!

Groeten, Guido van Kempen

`
Meer informatie over de opbouw van onze ambachtelijk gegoten epoxy of polyurethaan gietvloeren vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'
Klanten over onze gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, en onze betonlook gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer en grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign