Gietvloer-vloeren.nl

home > vloeren > gietvloer prijs

Gietvloer prijs

 

De prijs van een gietvloer kan per leverancier sterk variëren. Bij het vergelijken van de gietvloer prijs van verschillende leveranciers moet u er rekening mee houden dat de meeste gietvloer bedrijven acteren in de industriële markt. Slecht enkele acteren in het hogere segment. In de esthetische gietvloeren branche van woning, winkel en kantoor zijn de (afwerk) eisen namelijk veel hoger dan in de industriële markt. Als een van de eerste gespecialiseerde bedrijven in de esthetische gietvloeren branche leveren wij hoogwaardige gietvloeren tegen een scherpe prijs.

 

De prijs van onze gietvloeren is inclusief BTW, materialen, werkuren, reiskosten en op basis van een vlakke ondergrond. Prijzen per 1 januari 2010. Er geld een toeslag voor lichte, bijna witte kleuren.

 

Gietvloer prijs - Classic gietvloeren

10 - 60 m² vaste prijs € 6.354,00 U kunt kiezen uit alle RAL of NCS kleuren.
61 - 80 m² € 98,00 p/m²
81 - 100 m² € 86,00 p/m²
101 - 150+ m² € 78,00 p/m²

Onze Classic gietvloer is een standaard gietvloer. Classic gietvloeren worden uitgevoerd in één kleur. Kenmerkend voor deze gietvloer is dat wij zeer hoge concentraties pigment gebruiken die zorgen voor een zeer volle en warme uitstraling.

Gietvloer prijs - Gietvloeren Beton

10 - 60 m² vaste prijs € 7.590,00 Prijs gietvloer Beton
61 - 80 m² € 109,00 p/m²
81 - 100 m² € 101,00 p/m²
101 - 150 m² € 95,00 p/m²
151 - en meer m² Prijzen op aanvraag

De Beton gietvloer is een gietvloer met vleug of tekening. De uitstraling is een betonlook achtige tekening.

Gietvloer prijs - Metallic gietvloeren

10 - 60 m² vaste prijs € 7.590,00 Prijs gietvloer metallic
61 - 80 m² € 109,00 p/m²
81 - 100 m² € 101,00 p/m²
101 - 150 m² € 95,00 p/m²
151 - en meer m² Prijzen op aanvraag

De Metallic gietvloer heeft een bijzondere uitstraling. Een metaalachtige schittering die speelt met het licht. Vanuit welke zijde u de vloer ook betreed, elke benadering zal een ander schaduwspel geven, de levendige kleurschakering is spontaan….het is als of uw vloer leeft…

Gietvloer prijs - BlingBling gietvloeren

v.a. € 105,00 per m2

Prijs gietvloer BlingBling

U wilt iets bijzonders…..met glinstering, fonkelende sterren met kleuren van de regenboog? Vloeren met kristalglas, glitters, parels of kunstdiamanten? Wij maken het….strak en super afgewerkt.

Gietvloer prijs - Gietvloeren Stones Design

Prijzen op aanvraag

Prijs gietvloer Stone Design

Dit is een unieke zeer hoogwaardig gegoten Epoxy giethars waarin marmerkiezels worden verwerkt. Deze gietvloer is lichtdoorlatend waardoor indirecte verlichting door LED’s een prachtig effect geeft.

Gietvloer prijs - Custom-made gietvloeren

Prijzen op aanvraag

Prijs gietvloer Custom-made

Bij onze custom-made gietvloeren ontwerpen onze designers een gietvloer op maat naar uw wensen. Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd wordt deze aangebracht op de vloer waarna er een zeer hoogwaardig Epoxy giethars over heen wordt aangebracht.

Meer informatie over onze gietvloer prijs?

Heeft u nog aanvullen vragen m.b.t. de prijs van onze gietvloeren, stel ze dan via nummer Bel ons voor aanvullende informatie over de prijs van onze gietvloeren.0314 - 39 18 14,
onze medewerkers zijn u graag van dienst. Wilt u een prijsindicatie voor het aanbrengen van één van onze unieke gietvloeren in uw woning of kantoor? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvende een offerte aan.

Onze Stones Design gietvloer toegepast in een badkamer. De metaalachtige schittering van onze Metallic gietvloer. Een betonvloer uitstraling met onze gietvloer beton. Een gietvloer op maat gemaakt. Een glanzende epoxy gietvloer in uw badkamer? Gietvloeren zijn zeer geschikt voor keukens.
Meer informatie over de opbouw van onze gietvloeren, de eigenschappen en het onderhoud vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'
Klanten over onze gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, en onze betonlook gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer en grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign