Gietvloer-vloeren.nl

home > gietvloeren assortiment > garantie gietvloeren

5 jaar garantie

Wij verlenen u 5 jaar garantie en conformeren ons aan de algemene leveringsvoorwaarden van de NOA afbouwgarantie voor consumenten en bedrijven. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn in samenspraak met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld.

 

De NOA afbouwgarantie geeft helderheid en is overzichtelijk. Mocht er toch iets misgaan en u niet tevreden bent over de oplossing of in gebreke blijven dan kunt u terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie. De NOA staat in beginsel borg voor een goede afhandeling.

 

De garantie geld vanaf de betalingsdatum van de factuur / automatische incasso. De garantie is alleen van toepassing bij “normaal” gebruik conform onze onderhoudsvoorschriften. De garantie geld niet als er schade is ontstaan door een ongeluk, onjuist gebruik, verkeerd onderhoud, thermische schokken, osmose of werking vanuit de ondervloer tenzij anders schriftelijk overeen gekomen.

 

U kunt deze downloaden door op één van de onderstaande buttons te klikken.

 

Onze Stones Design gietvloer toegepast in een badkamer. De metaalachtige schittering van onze Metallic gietvloer. Een betonvloer uitstraling met onze gietvloer beton. Een gietvloer op maat gemaakt. Een glanzende epoxy gietvloer in uw badkamer? Gietvloeren zijn zeer geschikt voor keukens.
Klanten over onze gietvloeren , betonvloeren, epoxyvloeren, en onze betonlook gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Foto overzicht van de verschillende toepassingen van gietvloeren waaronder onze blingbling gietvloeren	.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign