Gietvloer-vloeren.nl

home > gietvloeren assortiment > metallic gietvloeren

Metallic gietvloeren

De metallic gietvloeren hebben een bijzondere uitstraling. Een metaalachtige schittering die speelt met het licht. Vanuit welke zijde u de vloer ook betreed, elke benadering zal een ander schaduwspel geven, de levendige kleurschakering is spontaan….het is als of uw vloer leeft.

 

Metallic gietvloeren zijn kwalitatief hoogwaardige, naadloze, duurzame en strakke vloersystemen. Gietvloeren kunnen direct op de afwerkvloer wordt aangebracht, en zorgen voor een ruimtelijk effect, waarbij de esthetiek optimaal tot zijn recht komt.

 

Een kunststof metallic gietvloer van Polyurethaan (pu) heeft een lage warmte weerstand en voelt hierdoor van zichzelf al warm aan. Indien gewenst kan deze gietvloer ook worden toegepast in combinatie met vloerverwarming. Kunststof gietvloeren van polyurethaan zijn bovendien elastisch, waardoor zij in tegenstelling tot tegelvloeren niet hard aanvoelen. De metallic gietvloeren zijn in verschillende kleuren leverbaar waardoor u de vloer perfect kunt laten aansluiten op uw interieur.

 

Toepassingsgebied

Het toepassingsgebied van de Metallic gietvloer is zeer veelzijdig. Deze gietvloer kan worden toegepast in alle voorkomende woonvertrekken, slaapkamers, gang, keuken, overloop, toiletten en badkamer.

 

Eigenschappen

Naadloos Scheuroverbruggend Vloeistofdicht
Geluiddempend Leverbaar in 10 warme kleuren Onderhoudsvriendelijk
Brandveilig Antistatisch en antiallergisch Scheuroverbruggend
Slijtvast en duurzaam Voelt niet koud aan Vloerverwarming mogelijk
UV-filter Toepasbaar op bijna elke ondergrond Ruimtelijk effect
Alifatisch

 

Vragen over onze metallic gietvloeren?

Voor meer informatie over onze metallic gietvloeren, neem contact met ons op via Bel ons voor meer informatie over de metallic gietvloeren.0314 - 39 18 14, of bezoek onze showroom. Wilt u een prijsindicatie voor het aanbrengen van een metallic gietvloer in uw woning of kantoor?

Vraag dan hieronder geheel vrijblijvende een offerte aan.

De metallic gietvloeren geven een prachtig schaduwspel. De metallic gietvloeren spelen met licht. De levendige kleurschakeringvan de metallic gietvloer. Metallic gietvloeren zijn leverbaar in vele kleuren. Een metallic gietvloer voelt zacht aan. Metallic gietvloeren hebben een ruimtelijk effect op uw interieur.

De metallic gietvloer is leverbaar in 10 warme moderne kleuren.

De metallic gietvloer is leverbaar in 10 moderne kleuren.

5 jaar garantie.

Wij verlenen u 5 jaar garantie en conformeren ons aan de algemene leveringsvoor-waarden van de NOA afbouwgarantie voor consumenten en bedrijven.

 

Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn in samenspraak met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld.

Meer informatie over de opbouw van onze gietvloer Beton vind u bij het onderdeel 'Technische informatie gietvloeren'
Klanten over onze gietvloeren , betonvloeren, epoxyvloeren, en onze betonlook gietvloer.
Offerteaanvraag voor hoogwaardige gietvloeren, betonvloeren, epoxyvloeren, betonlook gietvloer, grindvloeren met de NOA afbouwgarantie.
Foto overzicht van de verschillende toepassingen van gietvloeren waaronder onze metallic gietvloeren	.
Share |

Copyright © 2019 Gietvloer-vloeren.nl All rights reserved. | Site Map | Webdesign